Sprint-KM, OLGY Hallsberg (2015-05-07)
Kategori: Träning
Karta/område: Kumla Centrum
Arrangör: OLGY Hallsberg
Land: Sverige
Distans: Sprint
Sträcka: 3.55 km
Tid: 12:34
Skarp sprintträning med SI och M.Kyburz som bra värdemätare. Kumla är ett bra sprintområde, men minimåtten följs inte för fem öre på kartan.

K1: Finns en trappa till höger som delvis täcks av starttriangeln. Tar man den blir höger några meter kortare. K2: Rätt vägval. K3: Rätt vägval. K4: Rätt vägval. K5: Rätt vägval, går att gena lite sista biten men frågan är om man tjänar tid på det. (Tomtmarksremsan rakt på är f.ö. hundra ggr för smal...) K6: Rätt vägval, men hade tjänat ett par meter på gå vänster direkt om första huset. K7: Givet. K8: Vänster 6 m kortare men knixigare. Går nog på ett ut. K9: Givet (Kryssen finns f.ö. inte i ISSOM). K10: Rätt vägval (hö 30 m längre). K11: Olivgrönt mot gult. Alledeles för smalt dessutom. Upptäckte det i sista stund. Kyburz klippte rakt på (liksom många fler) = DSQ. K12-15: Intetsägande skogssprint. K16: Vä och hö lika långt, men plaskar ogärna i den numera ökända dammen. Det "passerbara" (alledeles för smala) staketet var väldigt högt så fick runda hela vägen.

Sammanfattningsvis ett bra tekniskt genomfört lopp (förutom K11, men kartan är som den är), lite fräschare ben och det kan bli kul i Säter!
Visa kommentarer (0)
 
Sprint-KM, OLGY Hallsberg (2015-05-07)