Bruksdubbeln, lång (2017-04-16)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ramnäs Östra
Arrangör: Hallstahammars OK / Surahammars SOK
Land: Sverige
Distans: Lång
Sträcka: 12.52 km
Tid: 62:58
Genomsnittlig puls: 174
Maxpuls: 182
Sprang strax under tävlingsfart. Nygallrat område (ej med på kartan) rakt på till K3, så valde runt. Diffust in sen mot kontrollen med hjälpkurvor och 2,5 m ekv. och passerar en höjd som inte var med på kartan, och tror att det är den precis under strecket. Kan styra upp det snabbt när jag får syn på bäcken, men ändå otroligt slarvigt. Helt OK i övrigt, förutom att jag fattar nada i ringen K10. Var plötsligt som en rejäl sluttning ner där kontrollen satt. Lyckades även bomma skogsmålet när stigen jag sprang på plötsligt vek av och försvann.
Intressant sträcka till K12, finns minst fem olika alternativ här. Själv stoppade jag pinnen i munnen och drog Estlandsvarianten rakt på genom galllringsmisären. Nöjd med genomförandet men tror ändå lätt vänsterbåge är bäst. Hade varit kul att testa att mata runt helt vänster. Tror inte alls det är dåligt.
Dölj kommentarer (1)
Banläggaren Joakim Thornell : Mitt mål vara att skapa minst tre bra balanserade långsträckor och en långdistans bana runt 11-12km trots minimal karta för det =)
Du har gjort rätt analyser, observationer och jag tror du skulle haft 20-30sek snabbare tid på det långa vänstervägvalet till K 12.
/ Lycka till i framtiden
Lägg till kommentar
Spara
 
Bruksdubbeln, lång (2017-04-16)